Mali Ruben se vratio kući

Izvor: Glas javnosti, Beta, 16.Maj.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali Ruben se vratio kući

TRIPOLI - Devetogodišnji Holanđanin, jedini preživeli u avionskoj nesreći na aerodromu u Tripoliju u kojoj su poginule 103 osobe, napustio je Libiju i avionom otputovao u Holandiju, javile su agencije sa lica mesta. Dečak Ruben van Ašou je Libiju napustio u pratnji rođaka i svog libijskog lekara sanitetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << avionom koji je sleteo na vojni aerodrom u Ajndhovenu na jugu Holandije. Zbog dečakove privatnosti holandske vlasti nisu objavile tačno mesto sletanja.

U padu aviona libijske kompanije "Afrikijah ervejz" na letu iz Johanesburga, u sredu prilikom sletanja na aerodromu u Tripoliju, poginule su 103 osobe, među kojima i dečakovi roditelji i jedanaestogodišnji brat.

Ruben se vraćao sa roditeljima i bratom sa safarija u Južnoj Africi kada se dogodila nesreća. Njemu su u sredu operisani brojni prelomi nogu, a zadobio je i kontuzije glave i lica. U četvrtak je njegov lekar rekao da se dečak oporavlja i da je počeo da govori.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.