Izvor: Vostok.rs, 26.Feb.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVS RF i MIP sređuje s Libijom pitanje dolaska trajekta Sveti Stefan u luku Ras-Lanuf

26.02.2011. -

MVS RF zajedno s MIP sređuje s Libijom pitanje dolaska trajekta Sveti Stefan u luku Ras-Lanuf gde očekuju evakuaciju građani Rusije i stranci koji rade prema ugovoru s ruskim kompanijama. Očekuje se da će trajekt stići u zonu Libije oko ponoći. Istovremeno se razrađuje varijanta evakuacije preko libijskog Sirta. Avijacija MVS RF je spremna da leti u Libiju u slučaju potrebe. Tokom poslednja tri dana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << 481 čovek, među njima 330 građana RF, napustio Libiju avionima. Planiraju se još po dva leta u Tripoli i Sirt.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

BROD "SVETI STEFAN 2" ZA SRPSKE DRŽAVLJANE ISPLOVIO IZ BARIJA

Izvor: Kurir, 26.Feb.2011

MOSKVA - Brod "Sveti Stefan", kojim će iz Libije biti evakuisani državljani Rusije, Srbije i Turske, isplovio je posle ponoći iz italijanske luke Bari i krenuo ka odredištu, javila je ruska agencija Itar-Tas s...Brodom, koji je u sredu isplovio iz crnogorske luke Bar, biće evakuisane 1.263 osobe,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.