Koen obučen kao Gadafi na dodeli Oskara prosuo pepeo Kima Džonga Ila

Izvor: Blic, 27.Feb.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koen obučen kao Gadafi na dodeli Oskara prosuo "pepeo Kima Džonga Ila"

Saša Baron Koen, kome je najpre bilo zabranjeno da dođe na dodelu Oskara, a onda su ga organizatori molili da se ipak pojavi, nije razočarao svoje obožavaoce. Obučen kao Gadafi, ušetao je na crveni tepih u pratnji svojih "telohraniteljki" a sve vreme je u ruci nosio urnu u kojoj je navodno pepeo Kima Džonga Ila.

Saša Baron Koen trenutno promoviše svoj film "Diktator" i kao i uvek potpuno se uživeo u ulogu. Sa bradom, nakitom i u uniformi došao je na dodelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oskara.

Dajući izjave za novinare koji izveštavaju sa ceremonije, Koen je rekao da je san severnokorejskog vođe Kim Džong Ila uvek bio "da bude posut po crvenom tepihu i dekolteu Hale Beri". Pepeo je na kraju završio na smokingu voditelja Rajana Sikresta.

VIDEO: Pogledajte kako je voditelj reagovao kada je Koen prosuo pepeo:

Voditelj je bio zaprepašćen i ostatak prenosa na TV "!E" proveo žaleći se na Koena svim zvezdama sa kojima je razgovarao.

Glumica Tina Fej bila je od retkih koja je bila oduševljena Koenovom šalom.
Pogledaj vesti o: Libija,   Gadafi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.