Kod libijske obale pronađeno 40 tela

Izvor: B92, 26.Okt.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod libijske obale pronađeno 40 tela

Libijska organizacija Crvenog polumeseca saopštila je da je blizu luka Zlit i Homs na obali pronađeno 40 tela koje su verovatno žrtve prošlonedeljnog brodoloma.

Portparol Međunarodne organizacije za migracije Džoel Milman je naveo da nema nikave informacije o tome kada i na koji način su ljudi umrli.

Najmanje 3.175 migranazta i izbeglica je izgubilo život ove godine, pokušavajući da pređu Mediteran, a većina na putu od Libije prema Italiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na obali Libije, 160 km istočno od Tripolija, nađeno je 29 tela, najverovatnije izbeglica, saopštila je juče organizacija Crvenog polumeseca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pronađeno 40 tela na obali Libije

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2015

Libijska organizacija Crvenog polumeseca izvestila je da je pronađeno 40 tela na obali, blizu luka Zlit i Homs, kazao je danas portparol Međunarodne organizacije za migracije Džoel Milman, dodajući da su verovatno u pitanju žrtve brodoloma od pre nedelju dana...Milman je naveo da nema nikave informacije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.