Keri: SAD neće dati mira teroristima

Izvor: Vostok.rs, 07.Okt.2013, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri: SAD neće dati mira teroristima

07.10.2013. -

Državni sekretar SAD Džon Keri je danas izjavio da je operacija američkih elitnih jedinica u Africi znak teroristima da SAD ne ostavljaju napade bez odgovora.

„Sjedinjene Američke Države neće stati u nameri da pozovu na odgovornost sve one koji sudeluju u terorističkim napadima“, - rekao je Keri.

Osvrnuvši se na operacije u Libiji i Somaliji, Keri je dodao da „teroristi mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << beže, ali ne i da se sakriju“.

Elitne jedinice mornarice SAD su u subotu u Libiji zarobile jednog od rukovodilaca Al Kaide. U Somaliji je istog dana ubijen jedan vođa Al Šababa.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Udar američkih „foka”na afričku Al Kaidu

Izvor: Politika, 07.Okt.2013

U prepadima američkih komandosa uhvaćen vođa libijske Al Kaide, dok je sudbina somalijskog komandanta Al Šababa nejasna..Od našeg stalnog dopisnika..Vašington – Američke specijalne jedinice napale su u petak i u subotu u Libiji i u Somaliji baze afričkih ekstremističkih organizacija za koje...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.