Islamisti odrubili glave 21 Koptu

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamisti odrubili glave 21 Koptu

Islamska država objavila je danas video snimak na kojem islamisti odrubljuju glave egipatskim hrišćanima otetim u Libiji.

Na snimku se vidi grupa od 21 egipatskog hrišćanina obučenih u narandžasta odela, kojima su potom odrubljene glave, javio je Rojters.

Snimak je objavljen na Tviteru, izvestila je agencija.

Kako je preneo AFP, pogubljeni su egipatski Kopti.
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Islamska država odrubila glave egipatskim Koptima

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2015

Islamska država objavila je u nedelju veče video snimak u kojem se prikazuje pogubljenje deset muškaraca predstavljenih kao egipatski kopti, koji su u januaru oteti u Libiji, saopšteno je u Kairu...مقاتلو #الدولة_الإسلامية يذبحون عدة اقباط من #مصر في #ليبيا...

Nastavak na Vesti-online.com...

Islamisti odrubili glave 21 Koptu

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2015

Islamska država objavila je danas video snimak na kojem islamisti odrubljuju glave egipatskim hrišćanima otetim u Libiji. Na snimku se vidi grupa od 21 egipatskog hrišćanina obučenih u narandžasta odela, kojima su potom odrubljene glave, javio je Rojters.Zvanični Kairo je saopštio da su ekstremisti,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.