ITALIJA NE PRIZNAJE SAMOPROGLAŠENOG GUAIDA: Ista greška je napravljena u Libiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJA NE PRIZNAJE SAMOPROGLAŠENOG GUAIDA: Ista greška je napravljena u Libiji!

Italija ne priznaje samoproglašenog predsednika Venecuele Huana Guaida i protivi se spoljnom mešanju u poslove drugih država, izjavio je zamenik šefa diplomatije Manlio di Stefano.

- Italija ne priznaje Guaida, pošto smo mi apsolutno protiv toga da države ili grupa trećih država mogu određivati unutrašnju politiku neke zemlje. To se naziva principom nemešanja i priznato je u Ujedinjenim nacijama - rekao je Di Stefano televiziji TV2000.

Prema rečima zamenika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministra, koji predstavlja pokret "Pet zvezdica", glavni cilj je da se spreči rat u Venecueli.

- Ista greška je bila napravljena u Libiji i danas to svi priznaju. Mi treba da izbegavamo da se to isto desi u Venecueli - rekao je on.

L’Italia non sosterrà alcuna posizione d’ingerenza verso il #Venezuela. Sosteniamo il dialogo e chi lo cerca come la stragrande maggioranza dei Paesi #UE, la Santa Sede, #Russia, #Cina, #Messico e #Uruguay.

Nessuno vuole nuova Libia e la eviteremo. pic.twitter.com/dj5IYDBB67

— Manlio Di Stefano (@ManlioDS) 31. јануар 2019.

Više o glavnim razlozima zbog kojih Zapad pokušava da sruši Venecuelu možete pročitati klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija ne priznaje „privremenog predsednika“ Venecuele Huana Gvaida

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2019, 10:49

Italija ne priznaje „privremenog predsednika“ Venecuele Huana Gvaida i protivi se spoljnom mešanju u poslove drugih država, izjavio je zamenik šefa diplomatije Manlio di Stefano. . „Italija ne priznaje Gvaida, pošto smo mi apsolutno protiv toga da države ili grupa trećih država mogu određivati...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.