HAOS U KAMPU: Vidno alkoholisani migranti pravili nered, jedan ugrizao policajca za ruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 12:52

HAOS U KAMPU: Vidno alkoholisani migranti pravili nered, jedan ugrizao policajca za ruku

Utvrđeno da je reč o 34-godišnjem državljaninu Alžira i njegovom maloletnom prijatelju iz Libije

Dvojica tražilaca azila sinoć su oko 21 sat u centru Zagreba pravili nered i divljali u Importana centru.

Zbog incidenta je odmah intervenisala policija koja je dvojicu uhapsila i odvela u policijsku stanicu.

koji su tokom večeri u vidno alkoholisanom stanju narušavali javni red i mir. Alkotest su, kažu iz PU zagrebačke, obojica odbila, a od ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su imali na telu više povreda pa je to bio dodatni motiv da se temeljno istraže okolnosti koje su dovele do njihovog divljanja pred građanima.

- Obojica se dovode u vezu s činjenjem više kaznenih dela. Maloletnik je i u službenim prostorijama dalje nastavio s narušavanjem javnog reda i mira, te je pružao aktivini otpor i pokušavao da se udalji iz stanice pa su policijski službenici nad njim upotrebili sredstva prisile - otkrivaju još iz zagrebačke policije.

No tu privedeni mladići nisu se zaustavili već je maloletnik, u jednom trenutku dok je nasrtao na policajca odlučio da ga i ugrize za ruku nakon čega je dalje, ničim izazvan udarcem razbio stakleni zid vrata unuta stanice.

Na kraju je morala da interveniše Hitna pomoć koja je maloletnog Libijca prevezla na sanaciju posekotina u Kliniku za dečje bolesti u Klaićevoj, dok je ugriženom policajcu pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Migrant u Zagrebu ugrizao policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020

Dvojica tražilaca azila u alkoholisanom stanju pravili su nered i divljali po hodniku Importanne centra, a jedan od njih je nakon privođenja ugrizao policajca za ruku i razbio staklo od vrata u policijskoj stanici...Policija je utvrdila da se radi o 34-godišnjem Alžircu i njegovom maloletnom prijatelju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.