Izvor: S media, 24.Feb.2011, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafijev kontranapad, SAD sve "nervoznije" (VIDEO)

Snage lojalne libijskom vodji Moameru Gadafiju pokrenule su kontranapad na važne gradove u blizini prestonice Tripolija pod kontrolom opozicije koja je ranije zauzela i istočne delove zemlje, uz granicu sa Egiptom, oko Bengazija i Tobruka, kao i duž obale Mediterana. U Tripoliju ubijeni demonstranti!
Pogledaj vesti o: Gadafi,   Moamer Gadafi,   Tripoli

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gadafi drži zapad Libije, opozicija slavi u gradovima

Izvor: Blic, 24.Feb.2011

TRIPOLI - Dok se libijski lider Moamer Gadafi bori da zadrži kontrolu nad zapadnim delom zemlje oko glavnog grada Tripolija, opozicija slavi na ulicama i učvršćuje kontrolu nad istočnim delovima zemlje, uz granicu sa Egiptom, oko Bengazija i Tobruka, kao i duž obale Mediteran, javljaju strani mediji...Deo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.