Evo ko je OTAC Ane Ćurčić: Ovo je MOJ TATA Bio joj je stranac, živeo u Libiji - Sve mu je oprostila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:16

Evo ko je OTAC Ane Ćurčić: "Ovo je MOJ TATA" Bio joj je stranac, živeo u Libiji - Sve mu je oprostila (FOTO)

Dosta se spekulisalo o njemu...

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

Međutim, tom prilikom je, prvi put, progovorila o detinjstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razvodu svojih roditelja i upoznavanju sa ocem, koji joj je bio totalni stranac:

- Tata je došao, mama mu je sve oprostila. Moj otac je u Libiju otišao, mama je imala jako dobar posao, mi smo ostale sa mamom, čekale tatu. Tata je sve vreme pričao da dolazi, bio je sa drugom ženom, sa ćerkom njene koleginice, igrom slučaja. Moj tata dolazi sa mojih 18 godina, zvonio je na vrata, ušao i poljubio mamu. Posle smo seli i mama je odlučila da mu sve oprosti... Posle se pitajte na koga sam - nasmejala se Ana, pa nastavila:

- Sećam se tada, otac mi je bio totalni stranac, nije mi bilo ugodno da sednem kod njega, da me zagrli. Kasnije su se razveli, ja sam ocu sada sve oprostila, da nije sestre i mene, on ne bi imao od čega da živi - priznala je Ćurčićeva u jednoj emisiji.

Nakon ove ispovesti, Ana je objavila i prvu fotografiju svog oca, te pokazala kako vreme provodi sada sa njim:

- Moj tata - napisala je Ana uz fotografiju.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.