Devet jakih eksplozija odjeknulo u Tripoliju

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet jakih eksplozija odjeknulo u Tripoliju

Devet jakih eksplozija odjeknulo je danas u Tripoliju, dve u kvartu gde se nalazi rezidencija libijskog vođe Muamera Gadafija i sedam u Tažuri, istočnom predgrađu, rekli su očevici.

Dve eksplozije jedna za drugom čule su se ok 16.30 u delu gde je Gadafijeva rezidencija, posle čega su se čuli zvuci ambulantnih kola.

Posle toga, prema navodima jednog stanovnika, avioni su bacili pet bombi na vojni kompleks u Tažuri.

Prethodno su avioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadletali libijsku prestonicu koju bombarduje međunarodna koalicija od početka intervencije u Libiji, 19. marta.

Libijski pobunjenici koji su, ojačani vazdušnim napadima na Gadafijeve snage, od nedelje napredovali i vraćali nazad ranije zauzete položaje, zaustavljeni su sinoć na 60 kilometara od Sirta i tokom današnjeg dana bili su primorani da se dalje povuku.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.