Bulatović i Trivunović bez dogovora sa Libijcima

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović i Trivunović bez dogovora sa Libijcima

Iako su pre nekoliko dana Radoš Bulatović i Veseljko Trivunović potvrdili odlazak u libijskog prvoligaša Al Svahli, transfer nije realizovan.
(FOTO: Žurnal)
Do dogovora nije došlo, jer nisu ispoštovani uslovi igrača.
Nismo dobili garancije da ćemo dobiti dogovorenu finansijsku nadoknadu, tako da sam, posle konsultacije sa Trivunovićem, odlučio da ne prihvatim ponudu Libijaca – rekao je Bulatović.
On napominje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da ni bezbednosna situacija u državi na Severu Afrike nije bajna.
Na pregovorima, na Zlatiboru, predočeno je da se situacija u Libiji smirila. Kad smo se bolje raspitali, ispostavilo se da nije baš kako nam je rečeno – objasnio je Radoš Bulatović, lane član Novog Pazara.
TRIVUNOVIĆ: NISMO ZADOVOLJNI
Potvrdu oko neodlaska u Libiju dao je Veseljko Trivunović, u proteklih nekoliko sezona kreator igre OFK Beograda.
Nismo bili zadovoljni uslovima i odlučili smo da ne otputujemo u Libiju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.