Za vojne škole se prijavilo 2079 kandidata, primljeno 275

Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vojne škole se prijavilo 2079 kandidata, primljeno 275

LESKOVAC

Pukovnik Nenad Marković, načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš, rekao je danas da se za vojne škole na teritoriji Srbije javilo 2079 kandidata, a da je zbog ograničenih potreba vojske primljeno njih 275.

Zamenik gradonačelnika Dragan Jovanović i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković primili su danas predstavnike Vojske Srbije i mlade iz Jablaničkog okruga >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji će svoje školovanje nastaviti u vojnim školama i akademijama i poželeli im uspešno školovanje.

„Ovaj poziv je mnogo više od radnog mesta. Školujući se u vojnim školama i akademijama nećete steći samo formalno obrazovanje, nego ćete usvojiti vrednosti zbog kojeg ćete izrasti u kvalitetne i časne ljude. U našem okrugu tradicionalno vlada veliko interesovanje za upis u vojne škole i akademije. Za upis u Srednju stručnu vojnu školu, Vojni gimnaziju, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA ove godine sa teritorije Jablaničkog okruga prijavilo se ukupno 108 kandidata, a primljeno je njih 14. U odnosu na prošlu godinu veći je broj onih koji su pokušali da se upišu, ali je manji broj onih koji su se upisali“ rekao je zamenik gradonačelnika Dragan Jovanović.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.