Leontina, Čarolija, Zvezdice i 1.600 dece u Spomen parku 12. juna

Izvor: juGmedia, 24.Maj.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leontina, Čarolija, Zvezdice i 1.600 dece u Spomen parku 12. juna

Za 20 dana leskovački Spomen park biće vraćen u nekadašnje stanje. Plan je da bude osvetljen, sa uređenim klupicama i rekonstruisanom kapijom na ulasku, koja je bila i svojevrsni simbol ovog spomen obeležja koje je svojevremeno britanski „BBC” uvrstio u deset najčudesnijih arhitektonskih struktura.

Naime, rekonstrukcija Spomen parka na kraju Svetolilijske ulice počinje zbog velikog obeležavanja Međunarodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dana dece 12. juna na kojem će učestvovati, kako je planirano oko 1.200 učenika iz svih gradskih osnovnih škola.

To će biti svojevrsni spektakl jer će kod glavnog spomenika “Boginje pobede” biti postavljena velika bina na kojoj će se sva deca, učenici od 5. do 8. razreda predstaviti određenim performanisima koje će osmisliti uz pomoć svojih nastavnika, a pored košarkaškog terena koji tamo već postoji, biće postavljeni i tereni za mini sportive, poput bagmintona, saznaje juGmedia.

Organizatori nisu želeli da komentarišu naša saznanja uz obrazloženje da će javnost o celoj akciji biti blagovremeno obaveštena na posebnoj konfeneciji za novinare.

Ovu masovnu manifestaciju otvoriće poznata muzička pop zvezda Leontina sa svojim dečjim horom “Čarolija”, a na bini će im se pridružiti i leskovačke “Zvezdice”.

Na ideju rekonstrukcije Spomen parka došla je Turistička organizacija Leskovac uz podršku lokalne samouprave.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.