Iz kućnog sefa odneli na desetine hiljada evra, iz dvorišta automobil

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kućnog sefa odneli na desetine hiljada evra, iz dvorišta automobil

Lopovi su noćas iz sefa u porodičnoj kući Svete Milenkovića u Radanskoj ulici Leskovac odneli oko 52.000 evra, 6.000 do 7.000 dolara, oko 2.000 denara i oko kilogram zlata.

Istovremeno iz dvorišta je ukraden „reno senik“.

Na pitanje „Jugmedie“ odakle toliki novac i zašto se on drži u kući, Milenković kaže da njegov sin ima menjačnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „King“ u Leskovcu, koja je takođe više puta pljačkana, a lopovi nikada pronađeni.

Osim toga, spremali smo se da jutros krenemo za Grčku“, objašnjava Milenković.

Na licu mesta je policija, a Milenković, tvrdi da su prethodnu pljačku snimile bezbednosne kamere na kojima se vide lopovi, ali da se odustalo od njihovog gonjenja iz nepoznatih razloga.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRDO PARA DRŽAO U KUĆI Lopovi Leskovčaninu iz sefa ukrali preko 55.000 EVRA i auto

Izvor: Blic, 29.Apr.2018

Lopovi su noćas iz sefa u porodičnoj kući Svete Milenkovića u Leskovcu odneli oko 52.000 evra, 6.000 do 7.000 dolara, oko 2.000 dinara i kilogram zlata, a istovremeno je iz dvorišta ukraden i automobil marke "reno senik".

Nastavak na Blic...

Lopovi u Leskovcu odneli zlato, više od 50 hiljada evra i automobil?

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Apr.2018

Kako su potvrdili u PU Leskovac, policija je dobila prijavu da je prošle noći obijen sef u porodičnoj kući S.M. u Radanskoj ulici u Leskovcu, iz kojeg je prema navodima odneto oko kilogram zlata, 52 hiljade evra, više od 6 hiljada dolara i oko 2.000 makedonskih denara...Takođe, oštećeni je prijavio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.