Ispraćaj regruta na dobrovoljno služenje vojnog roka

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispraćaj regruta na dobrovoljno služenje vojnog roka

U centru Ministarstva odbrane u Leskovcu danas je priređen svečani ispraćaj 21 regruta septembarske klase među kojima je i jedna devojka.

Načelnik regionalnog centra Ministarstva odbrane iz Niša pukovnik Nenad Marković pozdaravio je  i upoznao buduće vojnike s njihovim obavezama.

Svečanosti je prisustvovao  i komadatant Trećeg centra za obuku Vojske Srbije pukovnik Slađan Cvetković.

Kako je najavljeno, iz Jablaničkog okruga će >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na dobrovoljno služenje vojnog roka u septembru krenuti 40 regruta.

Centar Ministarstva odbrane u Leskovcu proglašen je za najbolji na području  Regionalnog centra u Nišu za prošlu i pretprošlu godinu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.