Darko Filipović u žalosti zbog pogibije drugova

Izvor: juGmedia, 04.Jan.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Filipović u žalosti zbog pogibije drugova

LESKOVAC – Pevač Darko Filipović potresen je zbog pogibije dvojice prijatelja iz leskovačkog kraja koji su sa njim te večeri bili na koncertu.

„Dok smo izvlačili dečka s mesta suvozača, pogledam iza, a drugi momak mrtav! Gledamo gde je vozač i tako tumarajući u mraku, dvadesetak metara odatle, u jarku ugledamo i njega kako leži. Svuda po putu delovi tela. Auto kao izgužvano parče novina, ne postoji! Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << onda sam shvatio da su to moji drugovi i da smo se celo veče pre toga veselili na mom koncertu“, piše danas dbevi lsit Kurir

Ovako opisuje prizor koji je zatekao na putu nedaleko od Leskovca mladi pevač Darko Filipović.

Nekoliko minuta ranije, u petak oko 3.30, tu su poginuli Dragoljub Janković (27) iz Leskovca, vozač „fijat stila“, i njegov brat od tetke Milan Gavrilović (26) iz Vlasotinca, trkajući se sa „škodom oktavijom“, u kojoj su bili njihovi drugovi.

(Kraj)KURIR/JUGMEDIA

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.