Bekrić: Da se pokažem u najboljem svetlu na EP

Izvor: Kurir, 03.Jan.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić: Da se pokažem u najboljem svetlu na EP

PIROT - Najbolji srpski atletičar Emir Bekrić rekao je danas u Pirotu da mu je u 2014. godini najvažnije da Evropsko prvenstvo u Cirihu dočeka spreman i da se na tom takmičenju pokaže u najboljem svetlu.

Bekrić je u Pirotu otvorio osmu Božićnu školu sporta u Pirotu u sportskoj hali "Kej". Ta manifestacija će trajati do 14. januara, a Bekrić je mladim sportistima poručio da je za uspeh potrebno strpljenje, naporan rad i, ono što najvažnije, čvrsta vera u sebe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Potrebno je da volite ono što radite i da čvrsto verujete u snove. Moj cilj je da najbolje radim ono što najviše volim, a to je da izađem nasmejan na stazu. Glavni cilj je u ovoj godini je Evropsko prvenstvo u Cirihu, da mentalno i fizički to dočekam spremno i da se pokažem u najboljem svetlu bez opterećenja i stresa", rekao je Bekrić.

Bekrić je dodao da oduševljen Božićnom školom sporta, jer je, kako je objasnio, sportistima mnogo lakše da ostvare svoje snove ako imaju podršku kao što je to podrška opštine Pirot.

"Ovo je fenomenalna manifestacija jer okuplja mlade, današnje i sve buduće šampione grada. Iznenađen sam brojem ljudi koji su danas bili prisutni", kazao je Bekrić.

Božićnu školu sporta organizuje Sportski centar Pirot pod pokroviteljstvom opštine Pirot. Ona ove godine nudi 52 programa, veliki broj sportova i škola.

Sportiste Pirota je pozdravio direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević i predsednik opštine Pirot Vladan Vasić, pozelevši im da ovaj raspust u Božićnoj školi provedu na najlepši način.

Na otvaranju Božićne škole sporta dodeljena su priznanja najboljim pirotskim sportistima i klubovima. Najbolji sportisti Pirota za 2013. godinu su članica Streljačkog kluba "Lukanjac" Tiha Todorović i karatistra Uroš Mijalković.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRAŽI DONATORA SPERME: Nemačka atletičarka venčala se s devojkom!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2014

Nadine Miler (28) je postala prva istaknuta nemačka sportistkinja koja je sklopila istopolni brak. Ona se venčala s četiri godine starijom devojkom..MINHEN - Nemačka atletičarka Nadine Muler objavila je da se venčala se krajem prošle godine s dugogodišnjom devojkom...Miler (28) je postala prva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.