Cvetanović: Imao sam of-šor firmu sa 1.000 zaposlenih

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Imao sam of-šor firmu sa 1.000 zaposlenih

Odgovarajući na pitanja opozicije u gradskom parlamentu o poreklu svog bogatstva gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je oktrio da je svojevremeno bio vlasnik "of-šor kompanije u Rusiji koja je zapošljavala oko 1.000 ljudi".

Cvetanović je za skupštinskom govornicom, nabrajajući šta je sve u životu radio, naveo čitav niz poslova.

Ako vas baš interesuje, bio sam vlasnik prodavnice lekova na veliko i malo. Devedesetih sam držao kafić "Vegera" u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << grada - odgovorio je Cvetanović.

Međutim, nakon toga je prvi put do sada saopštio i da je, kako tvrdi, imao ogromnu firmu u Rusiji.

Dok niko nije znao šta je to of-šor kompanija, ja sam imao jednu takvu u Rusiji koja je zapošljavala oko 1.000 radnika, a radio sam i u Grčkoj godinu dana gde su mi u goste dolazili i tadašnji predsednik opštine Gojko Veličković i predsednik Regionalne privredne komore Goran Jović. Oni to mogu da vam potvrde. To vam govori koliko sam zapravo sposoban da zaradim novac - kazao je Cvetanović.

Još uvek nije poznato o kojoj firmi je reč, čime se bavila, da li je ugašena ili prodata, niti u kom periodu je Cvetanović njom upravljao.

Ova pitanja, kao i zbog čega nikada ranije nije pomenuo taj detalj iz svoje biografije, novinari nisu mogli da pitaju jer im je odnedavno zabranjen ulazak u skupštinsku salu.

Zasada poznate detalje iz profesionalne biografije aktuelnog gradonačelnika Leskovca možete pogledati u rubrici "Ko je ko?".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Cvetanović: Imao sam of-šor kompaniju s 1000 radnika

Izvor: juGmedia, 22.Apr.2015

LESKOVAC – Leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović izjavio je danas da deo njegovog bogatstva potiče i od of-šor kompanije u Rusiji, u kojoj je zapošljavao 1000 radnika...Ovaj do sada nepoznati detalj iz svoje radne biografije Cvetanović je otkrio na sednici Skupštine grada odgovarajući...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.