Cvetanović: Imao sam of-šor kompaniju s 1000 radnika

Izvor: juGmedia, 22.Apr.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Imao sam of-šor kompaniju s 1000 radnika

LESKOVAC – Leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović izjavio je danas da deo njegovog bogatstva potiče i od of-šor kompanije u Rusiji, u kojoj je zapošljavao 1000 radnika.

Ovaj do sada nepoznati detalj iz svoje radne biografije Cvetanović je otkrio na sednici Skupštine grada odgovarajući na pitanja opozcionih odbornika o poreklu svog bogatstva, kojim se stalno hvališe.

“Dok niko nije znao šta je to >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << of-šor kompanija, ja sam imao jednu takvu u Rusiji koja je zapošljavala oko 1.000 radnika”, kazao je gradonačelnik Leskovca, ne navodeći u koje vreme je imao tu kompniju , ni kakva je njena sudbina.

Potom je ponovio da se godinu dana bavio turizmom u Grčkoj, da je u Leskovcu imao kafić kao i trgovinu lekova na veliko.

On je takođe govorio i o bogatim precima i ponovo kazao da su njegovi roditelji donirali 40.000 evra za izgradnju hrama Svetog Save u Beogradau.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Cvetanović: Imao sam of-šor kompaniju s 1000 radnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Apr.2015, 11:18

Leskovački gradonačelnik Goran Cvetanović izjavio je danas da deo njegovog bogatstva potiče i od of-šor kompanije u Rusiji, u kojoj je zapošljavao 1000 radnika...Ovaj do sada nepoznati detalj iz svoje radne biografije Cvetanović je otkrio na sednici Skupštine grada odgovarajući na pitanja opozcionih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.