Tajni sastanak: Par nedelja pre razvoda Bred uhvaćen u hotelu sa bivšom?

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajni sastanak: Par nedelja pre razvoda Bred uhvaćen u hotelu sa bivšom?

Kako mediji navode, samo nekoliko nedelja pre razvoda Anđeline i Breda glumac je proveo noć sa Dženifer Aniston u jednom njujorškom hotelu.

Kako navodi sajt "Radar Onlajn“, Bred i Dženifer su nismljeni dok su u tajnosti pokušali da se ušunjaju u “Gansevoort“ hotel, a jedan od njenih prijatelja kažu da postoji velika mogućnost da se pomire.

“Bred je ljubav njenog života i ona ga nikada nije prebolela. Srećna je zbog njegovog razvoda jer je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gajila malu nadu da će njih dvoje ponovo biti zajedno. Džen je prijateljima rekla da bi to bilo ostvarenje njenih snova, kao i da je u sebi uvek priželjkivala da on napusti Anđelinu“, navodi izvor.

Navodno, snimak para kako ulazi u hotel postoji, a uskoro bi trebalo da bude objavljen.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je zbog ovoga Anđa pobesnela: Pre razvoda Bred proveo noć sa bivšom?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016

Razvod Breda Pita i Anđeline Džoli još uvek je u centru pažnje medija, a posle različitih teorija, mediji su sada saopštili da je glumac, samo nekoliko nedelja pre razvoda, proveo noć sa Dženifer Aniston u jednom njujorškom hotelu...Kako navodi sajt "Radar Onlajn“, Bred i Dženifer su snimljeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.