Raspao se Daft Punk VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 18:03

Raspao se Daft Punk VIDEO

Dvojac iz Pariza, Daft Pank, odgovoran za neke od najpopularnijih plesnih i pop pesama ikada napravljenih, zvanično prestaje sa radom.

Vest su objavili osmominutnim video-zapisom pod nazivom "Epilog".

Na pitanje da li Daft Panka više nema, njihova dugogodišnja publicistkinja potvrdila je vest za "Pitchfork", ali nije dala razlog za njihovo razilaženje.

Tomas Bangalter i Gui-Manuel de Omem-Kristo osnovali su Daft Pank u Parizu 1993. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomažući u definisanju francuskog stila house muzike. Njihov debitantski album, "Homework" iz 1997. godine, bio je orijentir za plesnu muziku, uključujući klasične singlove "Around the World" i "Da Funk".

Njihov preveliki uticaj na pop kulturu prevazilazi njihove pesme.

Njihov vizuelni identitet, intergalaktička mistika i zabavno-muzički etos inspirisali su generacije umetnika iz različitih žanrova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuski elektro house duo Daft Punk se razišao

Izvor: BalkanRock.com, 22.Feb.2021

Urbane legende i argumentovano najpopularniji elektro disco/house dvojac Daft Punk je prekinuo svoju dugogodišnju saradnju. Daft Punk je francuski elektro house dvojac koji je nastao u Parizu 1993. i koji čine Tomas Bangalter i Guillaume Emmanuel. Prethodni rad im se ogleda u lofi indie bendu Darlin’...

Nastavak na BalkanRock.com...

Raspao se francuski muzički dvojac Daft Punk

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2021

Dvojac iz Pariza, Daft Pank, odgovoran za neke od najpopularnijih plesnih i pop pjesama ikada napravljenih, zvanično prestaje sa radom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.