Prošle godine je objavio da ima HIV, a ove godine da ima devojku: Svi su šokirani kako ona izgleda

Izvor: B92, 29.Jul.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošle godine je objavio da ima HIV, a ove godine da ima devojku: Svi su šokirani kako ona izgleda

Čarli Šin, holivudski glumac, koji je krajem prošle godine objavio da je zaražen virusom HIV-a, trenutno je u vezi sa rijaliti zvezdom Džes Impijaci.

Ovu informaciju je potvrdio Šin koji je objasnio da planiraju da imaju seksualne odnose.

Ako i bude seksa, oboje smo odrasli i odgovorni ljudi. Znaćemo da se zaštitimo“, kazala je nedavno Džes i dodala da barem svaki dan se čuju po nekoliko puta telefonom i da se dopisuju.

“Kad je bio u Londonu, upoznala sam ga sa majkom, a on me je već pozvao kod sebe u Los Anđeles“, pohvalila se Šinova devojka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KONAČNO SREĆAN: Čarli Šin ima novu devojku

Izvor: Blic, 29.Jul.2016

Holivudski glumac Čarli Šin, koji od kraja prošle godine ne prestaje da puni sadržaje tabliodne štampe nakon što je otkrio da je zaražen virusom HIV-a, pronašao je novu emotivnu partnerku, pišu američki tabloidi...Naime, glumac se od skoro zabavlja sa rijaliti zvezdom Džes Impijaci, a koliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.