Noć književnosti iz Pariza večeras dostupna svima onlajn

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 11:17

Noć književnosti iz Pariza večeras dostupna svima onlajn

Osmo izdanje Noći književnosti koja se održava svake godine u Parizu, ovoga puta biće onlajn i dostupna svima večeras na veb stranici FICEP od 18 časova.

Tokom bogatom programa 15 stranih autora predstaviće kroz kratke video snimke svoja dela, a za ovo jedinstveno virtuelno izdanje, svaki pisac imaće pratnju glumca i prevodioca i davaće kratak intervju.

Svakih 20 minuta, od 18 do 23 časa, novi video će biti objavljen na veb lokaciji i dostupan na Jutjubu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Bićete u mogućnosti da prisustvujete celoj Noći književnosti i to bez napuštanja sofe! Pregled je besplatan i bez rezervacije. Ako ne možete da gledate sve video zapise tokom večeri, ne plašite se, videi će ostati otvoreni”, poručuju organizatori iz Pariza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Noć književnosti iz Pariza večeras dostupna svima onlajn

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2020

PARIZ - Osmo izdanje Noći književnosti koja se održava svake godine u Parizu, ovoga puta biće onlajn i dostupna svima večeras na veb stranici FICEP od 18 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.