Izvor: SEEcult.org, 10.Jan.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta Gavras na 48. Festu

Kultni reditelj Kosta Gavras biće gost 48. Festa u Beogradu, a predstaviće prvi film koji je snimio u rodnoj Grčkoj na maternjem jeziku nakon više od 50 godina karijere. Film “Adults in the room”, zasnovan je na knjizi bivšeg grčkog ministra finansija Janisa Varufakisa, Gavras će predstaviti na 48. Festu sa glavnim glumcem Kristosom Lulisom, najavili su 10. januara organizatori.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oskarovac Kosta Gavras na Festu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2020

Nakon više od pedeset godina karijere, čuveni reditelj, Kosta Gavras, prvi put je snimio film u rodnoj Grčkoj, na maternjem jeziku. Ostvarenje "Adults in the room", premijerno prikazano u Veneciji, Gavras će promovisati na 48. FEST-u, zajedno sa glavnim glumcem, Kristosom Lulisom...Tokom Gavrasove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.