Izvor: Danas, 22.Mar.2023, 23:58

Aleksić: Ako bi građani odbacili sporazum na referendumu, to bi bio kraj vlasti Vučića

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatanjem "francuskog-nemačkog“ sporazuma za Kosovo i Metohiju prihvatio priznanje samoproglašenog Kosova i članstvo Prištine u UN, i dodao da o tome moraju da odluče građani na referendumu.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Ako građani na referendumu odbace predlog za KiM, to je kraj vlasti Aleksandra Vučića

Izvor: Beta, 23.Mar.2023, 01:03

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da o francusko-nemačkom predlogu moraju odlučivati na referendumu i da ukoliko bi ga odbacili, kako kaže, to bi bio "kraj vlasti" predsednika Srbije Aleksandra Vučića."Vučić je prihvatanjem 'francuskog-nemačkog' sporazuma...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.