Zanosna Kejt Midlton: Stigla na jordansko venčanje u tradicionalnom stilu FOTO

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 18:13

Zanosna Kejt Midlton: Stigla na jordansko venčanje u tradicionalnom stilu FOTO

Jordan danas slavi! U toku je raskošno, spektakularno venčanje prestolonaslednika princa Huseina, a mnogi su ovaj događaj okarakterisali kao svadbu decenije u arapskom svetu. Venčanje se održava u palati Zahran u Amanu, a očekuje se oko 1. 700 zvanica iz čitavog sveta, uključujući i brojne kraljevske porodice.

Između ostalog, na venčanje su stigli i princ i princeza od Velsa, iako njihov dolazak nije bio potvrđen. Inače, Kejt Midlton vežu lepe uspomene za Jordan, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dve godine tokom detinjstva živela upravo u ovoj zemlji.

Princ Vilijam je za ovu svečano priliku izabrao klasično teget odelu koje je upotpunio belom košuljom i svetloplavom kravatom, dok je njegova supruga rešila da inspiraciju potraži u arapskoj modi i kulturi.

Ona je izabrala kreaciju sa potpisom libanskog dizajnera Eli Saba, koji je poznat kao mag visoke mode. Reč je o divnoj, dugačkoj toaleti u puderorze boji sa lepršavim donjim delom od laganong šifona, dok gornji krasi rol kragna i efektan, romantičan vez.

Princeza od Velsa je izdanje upotpunila upadljivim, visećim, dijamantskim naušnicama, a oduševila nas je i njena frizura - krupne, bogate lokne i kosa puna volumena začešljana na jednu stranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRINC HUSEIN OŽENIO DEVOJKU IZ BOGATE SAUDIJSKE PORODICE: Evo zašto je to od izuzetnog značaja za Jordan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023

Velika fešta u Amanu..Prestolonaslednik Jordana oženio se danas devojkom koja je potomak ugledne saudijske porodice na proslavi u palati, kojoj su prisustvovali članovi kraljevske porodice i drugi VIP ljudi iz celog sveta...Brak prestolonaslednika Huseina (28) i saudijske arhitekte Rajve Alseifa (29)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.