U pripremi novo kraljevsko venčanje?

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pripremi novo kraljevsko venčanje?

Sve su veća šuškanja u Velikoj Britaniji da bi moglo doći do još jednog kraljevskog venčanja, otkako se princ Hari upustio u vezu sa američkom glumicom Megan Markl.

Mnogi govore da će nova kraljevska veridba biti objavljena do kraja godine, a kolumnista Gardijana tvrdi da bi čak i sama kraljica Elizabeta mogla da objavi tu vest u svom godišnjem televizijskom obraćanju. Neki izvori tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je kraljica već dala blagoslov ovom paru. a Megan je boravila u palati Kensington tokom boravka u Londonu. Britanski trgovci bi najviše zaradili ako bi došlo do ovog venčanja, jer su od svadbe Kejt Midlton i princa Vilijama zaradili oko 620 miliona evra.

Podsetimo, veza princa Harija i Megan Markl objavljena je podužim obaveštenjem iz Kensingtonske palate, kada je ujedno osuđen i konstanto napadanje glumice na njen privatni i poslovni život. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.