Princ Vilijam se verio

Izvor: B92, 16.Nov.2010, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Vilijam se verio

Naslednik britanske krune i njegova devojka Kejt Midlton su se verili i venčaće se u proleće ili leto sledeće godine u Londonu. Biće to kraljevsko venčanje koje su Britanci godinama željno iščekivali.

Romansa sa čestim prekidima je počela nakon što se par upoznao pre više od osam godina na Univerzitetu St. Endrjuz u Škotskoj gde su oboje studirali.

Portparol princa Čarlsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je da je naslednik britanskog prestola „oduševljen objavom veridbe princa Vilijama i gospođice Ketrin Midlton” Rečeno je da su se verili prošlog meseca tokom odmora u Keniji.

I britanski premijer, Dejvid Kamerun, poželeo je budućim mladencima sve najlepše.

Princ je jednom prilikom izjavio da se neće oženiti „dok ne bude imao najmanje 28, ili možda 30 godina.” On je u junu napunio 28 godina i nedavno završio obuku za pilota spasioca u Kraljevskim vazduhoplovnim snagama.

U kraljevskoj porodici su rekli da prihvataju Midltonovu, kćerku milionera koji su sami stekli svoje bogatstvo. Njen otac je radio za avionsku kompaniju, a majka je bila stjuardesa pre nego što su počeli sa poslom naručivanja usluga mejlom, specijalizovanim za dečje zabave, a koji su vodili sa svog imanja u južnoj Engleskoj. Gospođica Midlton takođe radi za porodični biznis.

Početkom ovog meseca Midlstonovi su se pridružili kraljevskoj porodici u lovu i odmoru na imanju Balmoral u Škotskoj što je bila još jedna prekretnica na Ketrininom putu da bude prihvaćena u kraljevskoj porodici.

Lokacija održavanja svadbenog veselja još uvek nije objavljena.

„Princ Vilijam je rekao vest kraljici i drugim bliskim članovima porodice.Takođe, on je zatražio i ruku svoje devojke od njenog oca.”

„Posle venčanja par će živeti u severnom Velsu, gde će princ Vilijam nastaviti službu u Kraljevskim vazduhoplovnim snagama.”
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Vilijam: Bojao sam se da zatražim Kejtinu ruku od njenog oca

Izvor: Blic, 17.Nov.2010, 00:45

U prvom intervjuu nakon zvanične objave veridbe, princ Vilijam je izjavio da je verenički prsten nosio u rancu tri nedelje pre nego što je zaprosio Kejt Midlton...Njih dvoje su bili veseli i zadirkivali su jedno drugo tokom intervjua za CNN..."Ona je imala deset ili 20 mojih fotografija na zidu u...

Nastavak na Blic...

Buduća kraljica dobila prsten Lejdi Di

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2010

Čekanju je konačno kraj i Britanci mogu da se raduju novom kraljevskom venčanju. Naime, engleska kraljevska porodica je juče i zvanično potvrdila da će se princ Vilijam, stariji sin princa Čarlsa i Lejdi Dajane, i njegova devojka Kejt Midlton venčati na proleće ili leto naredne godine u Londonu...Kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.