Pipa Midlton prevarila dečka?!

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipa Midlton prevarila dečka?!

Pre nekoliko dana britanski mediji pisali su o venčanju sestre Kejt Midlton, lepoj Pipi, a sada se špekuliše o kraju njene veze sa Aleksom Loudonom. Odlaskom u Španiju sa bivšim dečkom samo podgrejala glasine.

Pipa Midlton bila je prava atrakcija kraljevskog venčanja. Još uvek se piše o njenoj lepoti i manirima, a sada je na red došao njen ljubavni život. Iako su britanski mediji pisali o svadbi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << lepe Pipe i njenog dečka, biznismena Aleksa Loudona, od još jednog "da" izgleda neće biti ništa.

Pipa je otišla na odmor u Španiju sa svojim bivšim partnerom i tako podgrejala glasine o krahu veze i obnovi starih emocija.

Pipi Midlton nude milione za porno film

Pipa Midlton i princ Hari u ludom provodu

Parfem koji je Kejt koristila na venčanju (FOTO)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guza Pipe Midlton glavna tema na ženskim sajtovima

Izvor: Blic, 16.Maj.2011

Dok princeza Kejt i princ Vilijam odmaraju na Sejšelima, Pipa Midlton radi ono što najbolje ume - privlači pažnju na sebe i zabavlja se na odmoru u Španiji. ..Pipa Midlton ili kako su je od skora krstili britanski mediji "najpoželjnija pozadina u Britaniji" zaludela je čitavu Španiju svojim dolaskom...

Nastavak na Blic...

Estetska operacija nazvana po guzi Pipe Midlton

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 10:50

Žene u Britaniji potpuno su poludele za zadnjicom kakvu ima mlađa sestre princeze Ketrin, Pipa Midlton, te sada širom Britanije zakazuju estetske operacije zatezanja i podizanja guze "a-la Pipa"...Britanski plastični hirurzi nedavno su u javnost izašli sa podatkom da im se posao uvećao za 60 odsto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.