OMAŽ venčanju kralja Aleksandra i kraljice Marije: Filip Karađorđević i Danica Marinković otkrivaju detalje SVOJE KRALJEVSKE SVADBE

Izvor: Blic, 07.Avg.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMAŽ venčanju kralja Aleksandra i kraljice Marije: Filip Karađorđević i Danica Marinković otkrivaju detalje SVOJE KRALJEVSKE SVADBE

Srbiju čeka još jedno kraljevsko venčanje u oktobru ove godine. Danica Marinković (31) i Filip Karađorđević (36) planiraju svadbu u Beogradu, a sada su u jednom intervjuu progovrili i o svojoj ljubavi.

- Bliskost se pretvorila u ljubav i to onu koja ne zna za prepreke i koju ništa ne može zaustaviti. Bujala bi do granice kada zastaje dah prilikom pomisli na susret - rekao je karađorđević u intervjuu za "Gloriju".

Njegova verenica podelila je detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bajkovite veridbe:

- Živimo u neposrednoj blizini jednog od najlepših parkova britanske prestonice, u koji svakodnevno odlazimo da posmatramo nebo, svetlost, oblake. Tog dana nebo je bilo dinamično, u svim nijansama plave. Dok smo posmatrali neverovatne prizore ispred nas, zaronjeni u beskonačnu lepotu trenutka, Filip i ja smo bili tihi. U jednom trenutku sam se trgla i videla kako mi predaje verenički prsten kao simbol naše ljubavi. Tada je sve stalo, univerzum je postao naš, nakon čega satima nismo skidali osmehe sa lica - rekla je ona.

Svadba će biti održana u Beogradu po ugledu na još jedno kraljevsko venčanje.

- Moja odanost sopstvenom poreklu i Daničino poštovanje tradicije motivisali su nas da taj čin osmislimo kao omaž venčanju kralja Aleksandra i kraljice Marije održanom 6. juna 1922. godine u Beogradu. S mnogo emocija i sa velikim nestrpljenjem očekujemo dan kada ćemo se jedno drugom zakleti na večnu ljubav pred Bogom i kada ćemo podeliti sreću sa svima koji su nam dragi - rekao je Filip.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ženi se princ Filip

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2017

Sin Aleksandra Karađorđevića i Danica Marinković 7. oktobra sklapaju brak. Mladence će u Sabornoj crkvi u Beogradu venčati patrijarh Irinej. Ćerku slikara Cileta Marinkovića princ upoznao na izložbi u Londonu USKORO još jedno kraljevsko venčanje u Srbiji! Princ Filip...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.