O kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl ceo svet je brujao, a ova njena slika iz mladosti DANAS JE PODIGLA PRAŠINU (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl ceo svet je brujao, a ova njena slika iz mladosti DANAS JE PODIGLA PRAŠINU (FOTO)

U periodu između petka i subote uveče, povodom venčanja britanskog princa Harija i Megan Markl, na "Tviteru" je podeljeno čak 6.604.498 tvitova, od čega je 5,2 miliona nosilo haštag #RoyalWedding, saopštila je ova kompanija.

Tvit koji se ubedljivo najviše delio - skoro 105.000 puta, bio je onaj koji je imao fotografiju Megan Markl iz mlađih dana, na kojoj ona pozira ispred Bakingemske palate u Londonu, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "Kalidž tajms", prenosi B92.net.

#RoyalWedding #LoveIsFire#StandByMe#LoveWins??‍♀️

A girl can dream , can't she..??#MeghanMarkle⤵️ Meghan Markle as a young 13 year old visiting Buckingham Palace on her vacation.?? 22 years later she marries the young Prince??????? pic.twitter.com/FWYb5Xq2Wb

"Jednog dana imate 15 godina i pozirate ispred Bakingemske palate, a 22 godine kasnije se udajete za princa. Nadrealno", napisala je korisnica Lusi Sempej koja je objavila fotografiju.

Foto: Tanjuga/AP Photo/Alastair Grant, Pool

Megan inače ima 37 godina, a starija je od svog supruga tri godine.

Foto: Tanjug/Ben Stansall/Pool photo via AP

Više od tri miliona tvitova o kraljevskom venčanju, a ova tri trenutka su najviše komentarisana

Podseća se da je u vreme kada su se 2011. godine venčavali princ Vilijam i Kejt Midlton, na Tviteru podeljeno 1,821,669 tvitova.

Posle zvanične ceremonije venčanja, PRIVATNA ŽURKA HARIJA I MEGAN! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.