Ko su najlepše princeze?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2011, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su najlepše princeze?

Iako do kraljevskog venčanja ima još nešto manje od dve nedelje, Kejt Midlton je već proglašena za treću najlepšu kraljevsku glavu svih vremena po izboru čitalaca BeautifulPeople.com

Na top listi najlepših vode monaška princeza Grejs i jordanska kraljica Rania. Kejt je na listi premašila i pokojnu majku svog budućeg supruga, princezu Dajanu, koja je po izboru čitatelja onlajn zajednice BeautifulPeole.com završila na četvrtom mestu.

Čak 127.000 korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << te stranice glasalo je u anketi i u deset najlepših uvrstilo monašku princezu Šarlot Kaziragi, švedsku princezu Madlen, dansku princezu Meri, britansku princezu Margaret i japansku princezu Masako.

U online servisu komentariše se priznanje lepoti buduće princeze rečima da ona nije tipična lepotica, već da je svojim stilom osvojila vojsku obožavatelja koju su je vinuli u visine besmrtne elegancije i lepote princeze Grejs i kraljice Ranie.

U kategoriji muških kraljevskih glava, princ Hari prošao je bolje od brata Vilijama, a na top listi najzgodnijih vodi švedski kralj Karl Filip.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.