BESNI DVORJANI SE SVETILI MEGAN? Vojvotkinja i njena majka se vozile u UKLETOM AUTU - VENČANJE nije bilo bajkovito već JEZOVITO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 20:42

"BESNI DVORJANI" SE SVETILI MEGAN? Vojvotkinja i njena majka se vozile u UKLETOM AUTU - VENČANJE nije bilo bajkovito već JEZOVITO

Hari u memoarima tvrdi da je plakala zbog Kejt, izgleda da je ovo pravi razlog za dramu

Prošlo je pet godina otkako se Megan Markl udala za princa Harija. Mediji su pisali da je to bilo "venčanje iz bajke" koje se održalo u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru 2018. godine.

Svadba je izazvala veliku pažnju, a prisustvovali su joj svi članovi kraljevske porodice. Međutim, bilo je glasina o napetosti u porodici oko venčanja. Izgleda da u porodici postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problem godinama, a konačno je eskalirao kada su Hari i Megan napustili kraljevske dužnosti.

Izvori upoznati sa dešavanjima iza kulisa navode da je još tada bilo netrpeljivosti prema bivšoj glumici Megan (42), a problem je nastao oko izbora vozila koje je odvelo mladu i njenu majku Doriju Ragland (67) na mesto održavanja ceremonije 19. maja 2018.

Veruje se da su Megan i njena majka bile u istom Rols-Rojsu koji je korišćen za prevoz pokojne Volis Simpson na sahranu njenog pokojnog supruga princa Edvarda - koji je takođe poznat kao vojvoda od Vindzora - 1972. godine.

Oba događaja su navodno koristila kestenjasti Fantom IV za koji se kaže da je decenijama bio u porodici. Kažu da je uručen pokojnoj kraljici Elizabeti II još 1950. godine, samo dve godine pre nego što je postala monarh.

Volis - koja je, kao i druga Amerikanka Megan, bila razvedena pre udaje u kraljevsku porodicu 1937. - bila je u srcu "krize abdikacije" pre smrti svog muža. Njegova sahrana održana je u kapeli Svetog Đorđa, gde se Megan udala za princa Harija, što je itekako nedolično i jezivo.

Dejli mejl tvrdi da je korišćenje istog vozila za venčanje "nedolično poređenje dva dijametralno suprotna događaja". Izvori kažu da je to možda bila "neukusan crni humor" i spekulišu da je to možda bila "osveta ljutih dvorjana" zbog ponašanja Megan i princa Harija.

Smatra se da je Valis bila kontroverzna ličnost u kraljevskoj porodici. Ona je povezana sa abdikacijom svog budućeg muža, koji je tada bio poznat kao kralj Edvard VIII. Abdicirao je posle manje od godinu dana 1936. upravo zbog veze sa njom.

Edvard je tada napravio presedan u porodici. On je jasno je izneo svoju nameru da se oženi Volis, kojao je bila razvedena, što tadašnja vlada nikako nije odobravala, pa je dama bila nedostojna budućeg kralja. Na kraju je abdicirao i par se potom venčao 1937. godine, nakon što je njen razvod okončan. Rečeno je da su "prognani" u UK nakon njegove abdikacije.

Nakon abdikacije, njegov mlađi brat, kralj Džordž VI, preuzeo je tron i bio na njemu od 1936. do svoje smrti 1952. godine. Tada je vlast preuzela njegova ćerka kraljica Elizabeta II. Ipak, veruje se da je godinama bilo tenzija oko abdikacije.

Za Valis se kaže da je ostala "kontroverzna figura" sve do svoje smrti 1986. Čak se sugerisalo da je od pokojne kraljice zatraženo da ne prisustvuje njenoj sahrani zbog njene "antagonističke veze".

Elizabeta je čak jednom rekla: - Dve osobe koje su mi izazvale najviše nevolja u životu su Volis Simpson i Hitler.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ukleti auto kriv za nevolje Megan i Harija: Sve je krenulo od njega?

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 08:09

Prošlo je pet godina otkako se Megan Markl udala za princa Harija. Od tada se mnogo toga promenilo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.