Kragujevac: Bez preminulih od koronavirusa prvi put posle tri meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2021, 09:33

Kragujevac: Bez preminulih od koronavirusa prvi put posle tri meseca

Direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je da juče, posle tri meseca, nema preminulih od kovida 19 u kragujevačkom kliničkom centru.

Trenutno se leči oko 130 pacijenata, od kojih je 35 u teškom stanju, kazao je Sazdanović jutros za RTS.

Direktor KC Kragujevac je naveo da je od pocetka epidemije korona virusom bilo zaraženo 654 radnika u toj ustanovi, što je oko 20 odsto zaposlenih, a jedan lekar je preminuo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tri stvari su važne - vakcinacija, vakcinacija i VAKCINACIJA", dr Sazdanović: Bez preminulih od korone u Kragujevcu prvi put posle 3 meseca

Izvor: Blic, 24.Jan.2021

Direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović rekao je da u danu za nama, posle tri meseca, nema preminulih od kovida 19 u kragujevačkom kliničkom centru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.