Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2021, 09:28

Sazdanović: Od marta smo u ratnom stanju, sada najbitnija vakcincija

Vršilac dužnosti direktira KC Kragujevac Predrag Sazdanović rekao je da je dan za nama bio bez preminulih od kovida u toj ustanovi. Hospitalizovano je 130 pacijenata, 35 je u teškom stanju. Sazdanović je govorio i o tome kada je i zbog čega bilo najteže u borbi sa koronom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac: Bez preminulih od koronavirusa prvi put posle tri meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2021

Direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je da juče, posle tri meseca, nema preminulih od kovida 19 u kragujevačkom kliničkom centru...Trenutno se leči oko 130 pacijenata, od kojih je 35 u teškom stanju, kazao je Sazdanović jutros za RTS...Direktor KC Kragujevac je naveo da je od pocetka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sazdanović: Od marta smo u ratnom stanju, najteže je bilo početkom decembra

Izvor: Danas, 24.Jan.2021

Vršilac dužnosti direktira KC Kragujevac Predrag Sazdanović da je dan za nama bio bez preminulih od kovida u toj ustanovi. Hospitalizovano je 130 pacijenata, 35 je u teškom stanju. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.