SRS: Učinićemo sve da se izdajnički sporazum sa Prištinom ne primeni (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Apr.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Učinićemo sve da se izdajnički sporazum sa Prištinom ne primeni (VIDEO)

Srpska radikalna stranka (SRS) organizovala je danas u centru Beograda akciju tokom koje su gradjanima delili brojeve telefona Aleksandra Vučića i Ivice Dačića i pozivali ih da im pošalju sms poruku da se protive sporazumu s Prištinom.

Funkcioner te vanparlamentarne stranke Nemanja Sarović rekao je novinarima da su radikali protiv "izdajničkog" sporazuma koji su u Briselu postigli premijer Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivica Dačić i potpredsednik vlade Aleksandar Vučić.

"Učinićemo sve da se sporazum ne primeni", rekao je Šarović i najavio da će stranka u ponedeljak, 22. aprila, na Trgu Republike u Beogradu organizovati skup u znak protesta zbog prihvatanja sporazuma s Prištinom.

Pristalice radikala su nosile stranačke zastave sa likom svog predsednika Vojislava Šešelja, a na jednom velikom panou, u robijaškim odelima zbog navodne izdaje Kosova, prikazani su Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Šarović je novinarima pokazao i sms poruku koju mu je navodno poslao Aleksandar Vučić kao odgovor na njegovu prethodnu poruku u kojoj ga optužuje za izdaju zemlje.



Šarović tvrdi da je Vučiću napisao u poruci: "Izdao si Voju, sad izdaješ zemlju svoju", a da mu je ovaj odogovorio: "Bedniče, moronu, samo ti nemoj ništa da mi govoriš".


Radikali su akciju pod nazivom "Glas naroda, božji glas" tokom koje dele brojeve telefona Dačića i Vučića organizovali u 100 mesta u Srbiji, uključujući i na Kosovu i Metohiji.

Delegacije Srbije i Prištine juče su u Briselu postigle sporazum nakon deset rundi pregovora. Opširnije OVDE.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Glavni odbor SNS danas o briselskom sporazumu i Vojvodini

Izvor: Blic, 21.Apr.2013, 11:01

Glavni odbor Srpske napredne stranke razmotriće dsanas, na sednici koja je počela nešto posle 10 sati, predlog sporazuma koji je srpska delegacija parafirala u Briselu, kao i političku situciju u Vojvodini...Na predlog lidera stranke Aleksansdra Vučića sednica je od samog početka zatvorena za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.