Pusićeva u petak u Beogradu

Izvor: Blic, 19.Jun.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusićeva u petak u Beogradu

Hrvatska vicepremijerka i ministarka spoljnih i evropskih poslova Vesna Pusić odlazi u petak, 21. juna u Beograd, saopštilo je hrvatsko ministarstvo.

Pusićeva će se tokom posete sresti s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Ivicom Dačićem, prvim potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem, potpredsednicom Vlade za evropske integracije Suzanom Grubješić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ministrom spoljnih poslova Ivanom Mrkićem.

Hrvatski mediji pretpostavljaju da će teme razgovora biti odnosi dve zemlje nakon ulaska Hrvatske u EU 1. jula, kao i dolazak Nikolića u Zagreb na proslavu ulaska Hrvatske u EU 30. juna.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pusićeva u petak u Beogradu

Izvor: Akter, 19.Jun.2013

Hrvatska vicepremijerka i ministarka spoljnih i evropskih poslova Vesna Pusić odlazi u petak, 21. juna u Beograd, saopštilo je hrvatsko ministarstvo

Nastavak na Akter...

Nikolaj Patrušev u Srbiji

Izvor: Vostok.rs, 20.Jun.2013, 09:53

20.06.2013. -..Sekretar SB RF Nikolaj Patrušev u toku posete na čelu ruske međuresorne delegacije Republici Srbiji razmotrio je pitanja bilateralne saradnje dve zemlje, između ostalog razvoj infrstrukturnih projekata linijom RŽD i Sberbanke, saopštila je za Itar-Tas pres-služba SB Rusije...U toku...

Nastavak na Vostok.rs...

Vesna Pusić u petak u Beogradu

Izvor: Beta, 20.Jun.2013

ZAGREB/BEOGRAD, 20. juna 2013. (Beta) - Šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić posetiće u petak Beograd gde će se sastati s ministrom spoljnih poslova Srbije Ivanom Mrkićem i najvišim srpskim zvaničnicima...Prema najava.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.