Izvor: Danas, 13.Okt.2023, 12:32

Obrt: Srpska lista spremna da učestvuje na izborima na Kosovu

Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je danas vlasti u Prištini da što pre raspišu izbore za nove gradonačelnike i skupštine opština na severu, uz poruku da su spremni da na njima učestvuju.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista: "Priština što pre da raspiše izbore na severu KiM; Učestvovaćemo"

Izvor: B92, 13.Okt.2023

Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je danas vlasti u Prištini da što pre raspišu izbore za nove gradonačelnike i skupštine opština na severu...Uz poruku da su spremni da na njima učestvuju...Rakić je na konferenciji za medije poručio da je "lopta sada u dvorištu Prištine"..."Potrebno...

Nastavak na B92...

Srpska lista spremna za učešće na izborima u opštinama na severu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Okt.2023

Predsednik Srpske liste Goran Rakić je 13. oktobra izjavio da je ova najveća partija kosovskih Srba, koja ima podršku Beograda, spremna da učestvuje na vanrednim izborima u opštinama na severu Kosova. On je naveo da je takva odluka doneta u konsultaciji i saradnji sa predsednikom Srbije Aleksandrom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Žofre: Odluka Srpske liste da učestvuje na izborima na Kosovu pozitivan korak

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2023

Šef delegacije EU u Srbiji Emanuele Žofre izjavio je danas da je odluka Srpske liste da učestvuje na lokalnim izborima na Kosovu pozitivan korak i pozvao Beograd i Prištinu da se vrate dijalogu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.