Simić (Srpska lista): KFOR oduzeo robu koja je distribuirana na severu Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić (Srpska lista): KFOR oduzeo robu koja je distribuirana na severu Kosova

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je danas da su se jedinice KFOR-a "uključile" u pritisak na Srbe na Kosovu i Metohiji i da su danas oduzele robu koja je distribuirana stanovništvu na severu Kosova.

On je za TV Prva rekao da je Srpska lista u opoziciji od marta ove godine, kada se dogodilo hapšenje direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, kao i da nemaju uticaj putem skupštine ili Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na odluke koje donose prištinske vlasti.

Prema njegovim rečima, "u trenucima kada Srpska lista želi da sruši Vladu (u Prištini), albanske partije se ujedine i zaštite je od pada".

Simić je naveo da se mirni protesti "moraju nastaviti", zato što su dobili informacije da niko u Prištini ne planira ukidanje mera o uvećanju uvoznih taksi, a da protesti biti mirni, "čak iako upotrebe nasilje protiv nas".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.