Redžepi: Nije uhapšen Keljmendi, nego neko ko liči na njega

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Nije uhapšen Keljmendi, nego neko ko liči na njega

Takozvani ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi u izjavi za agenciju Anadolija demantovao je informacije da je u Peći uhapšen Naser Keljmendi, osoba koja se nalazi na listi američkog predsednika Baracka Obame zbog trgovine drogom.

Bajram Redžepi

"Keljmendi nije uhapšen. Uhapšena je bila jedna osoba slična njemu", izjavio je ministar Redžepi.

 

Na pitanje da li to znači da se za Keljmendijem traga na Kosovu po poternici koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ovih dana raspisao Sud Bosne i Hercegovine, a posle sprovođenja akcije kodnog imena "Lutka", Redžepi je kratko rekao da je to "stvar istrage".

 

Prištinski list "Koha ditore" javio je da je kosovska policija uhapsila Nasera Keljmendija po poternici koju je raspisao Sud Bosne i Hercegovine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izručenje Keljmendija za Prištinu problematično

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2012

SARAJEVO - Izručenje narkobosa Nasera Keljmendija BiH, ukoliko bi bio uhapšen na Kosovu, bilo bi problematično, jer nema ugovora o ekstradiciji, izjavio je ministar unutrašnjih poslova samoproglašenog Kosova Bajram Redžepi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.