Keljmendi nije uhapšen

Izvor: B92, 21.Sep.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keljmendi nije uhapšen

Priština -- Portparol Policije Kosova Baki Keljani negirao je pisanje prištinske štampe da je u Peći uhapšen Naser Keljmendi.

Keljmendija mnogi smatraju glavnim narko šefom na Balkanu.

"Ne, Naser Keljmendi nije uhapšen. Mi nemamo takvu informaciju", kazao je Keljani novinarima u Prištini.

Informaciju da je on uhapšen objavila je prištinska "Koha ditore", koja je podsetila i da je za njim sud BiH nedavno raspisano međunarodnu poternicu.

"Koha >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ditore" prenosi da je izvor koji ih je obavestio o hapšenju Keljmendija rekao da je po dolasku u Prišitnu Keljmendi porekao da je osoba koju traže. “Policija, međutim, zna vrlo dobro koga je uhapsila”, kazao je taj neimenovani izvor.

Prema informacijama jedne strane obaveštajne službe, na koju se ranije pozivao dnevnik, Keljmendi se već više od nedelju dana nalazi na Kosovu.

On je pobegao iz Sarajeva uoči dve velike policijske akcije, 12. septembra, u kojima je na prostoru Republike Srpske i Federacije BiH, uhapšeno 25 osoba.

Kejmendi je vođa jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu, a u junu je stavljen na crnu listu SAD i označen kao prva osoba u Evropi po opasnosti za SAD.

Iz BiH on je, kako se procenjuje, prvo pobegao u Crnu Goru, a potom u rodnu Peć na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keljmendi ipak nije uhapšen na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2012

Iako je prištinski dnevnik "Koha ditore" javio je da je narko bosa Nasera Keljmendija uhapsila kosovska policija, oni su tu informaciju demantovali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bez zvanične potvrde o hapšenju Keljmendija

Izvor: Blic, 21.Sep.2012

Prištinski dnevnik "Koha ditore" javio je da je narkobosa Nasera Keljmendija uhapsila kosovska policija, koja, međutim, tu informaciju nije zvanično potvrdila...Portparol Policije Kosova Baki Keljnai nije mogao da potvrdi da je Keljmendi juče uhapšen, a jutros nije bio dostupan medijima za proveru...

Nastavak na Blic...

Keljmendi uhapšen na Kosovu?

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Sep.2012

Prištinski dnevnik "Koha ditore" javio je da je narkobosa Nasera Keljmendija uhapsila kosovska policija koja, međutim, tu informaciju nije zvanično potvrdila. Portparol Policije Kosova Baki Keljnai nije mogao da potvrdi da je Keljmendi juče uhapšen, a jutros nije bio dostupan medijima za provjeru...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.