HRVATI VREĐAJU KARLEUŠU: Srpska pop-pevačica divlja zbog članstva Kosova u UNESCO-u

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI VREĐAJU KARLEUŠU: Srpska pop-pevačica divlja zbog članstva Kosova u UNESCO-u

Hrvatima smeta što Jelena brani srpske svetinje.

U lobiranje za primanje Kosova u UNESCO i protiv toga uključile su se, osim političara, i poznate osobe iz javnog života. Karleuša je ušla u raspravu sa britanskom pevačicom rođenom na Kosovu, Ritom Orom.

Hrvatski mediji su to ispratili rekavši da Kareluša divlja zbog prijema Kosova u UNESCO-u. Komenatri na sajtovima su uvredljivi ne samo za Karelušu, nego i za celu Srbiju.

Kareluša im nije ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dužna pa se u svom stilu bez dlake na jeziku obratila onima koji je vređaju.

DRAGA BRAĆO HRVATI, JA NE DIVLJAM, DIVLJACI SU ONI KOJI BEZUMNO RUŠE ISTORIJSKE SPOMENIKE! JA SAM RAZUMAN ČOVEK KOJI SE...

Posted by Jelena Karleusa on Thursday, October 22, 2015
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.