Albanski Hitler pravi HAOS po Kosovu: Bivši terorista OVK MRZI SRBE, ali tu nije kraj ludosti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski Hitler pravi HAOS po Kosovu: Bivši terorista OVK MRZI SRBE, ali tu nije kraj ludosti (FOTO)

Sramotno

Adolf Hitler iz Kosovske Mitrovice, bivši terorista i borac OVK ne prestaje da privlači pažnju, tako su ponovo na društvenim mrežama aktuelne njegove fotografije na kojima on pozdravlja ljude poput nacista!

On se zove Emin Đinovci ima 59 godina živi u Kosovskoj Mitrovici i prava je slika i prilika Adolfa Hitlera.

Došao je 1998. iz Nemačke da se bori na strani OVK protiv Srba, a mnogo puta do sada izjavio je kako obožava Hitlera jer je: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Samo on bombardovao Jugoslaviju".

ne znam zašto ovo tek sada vidim, ali svakako je nešto najstrašnije što ću videti danas: neki Albanac iz K. Mitrovice živi kao Hitlerov dvojnik i obožava ga jer je ubeđen da je on samo bombardovao Jugoslaviju 😫😷😭 pic.twitter.com/z2QnYLe11D

— šparavalo (@Stefansparavalo) August 30, 2018

Đinovci ima pet ćerki, koje zovu "Hitlerovom decom", a u džepu uvek ima primerak "Majn Kampfa".

Slikanje, prema rečima meštana, naplaćuje 20 do 80 evra po fotografiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.