Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2020, 15:32

6 godina zatvora za surovo prebijanja devojke u Kosovskoj ulici u Novom Sadu

Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane Filipović (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.
Njemu je za nasilje u porodici izrečena kazna od godinu i po dana, a za nanošenje teških telesnih povreda pet godina, te mu je izrečena jedinstvena od šest godina zatvora, prenose „Večernje novosti“.
Lackoviću je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.
Prema optužnici, on je 12. marta prošle godine u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, naneo teške povrede tadašnjoj devojci Ivani.
Devojku je, kako se navodi u optužnici „tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem naneo posekotine po nogama“.
– Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik. Ponovo kažem da mi je žao, razumeo sam optužnicu, ali je ne priznajem jer se događaj nije tako desio. Krivo mi je što se to dogodilo, i da mogu da vratim vreme, sigurno ne bih tako postupio – izjavio je, da podsetimo, na početku suđenja u Osnovnom sudu u Novom Sadu u svoju odbranu Đorđe Lacković.
Ušla je u apoteku i izgovorila samo jednu reč – njen suprug je uveče uhapšen

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđen na šest godina zatvora za mučenje i prebijanje devojke na Podbari

Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 07:13

Đ.L. (25) iz Klenja kod Bogatića, optužen za nasilje u porodici, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od šest godina, zbog prebijanja tadašnje devojke I.F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta prošle godine u stanu na Podbari...On je optužen da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.