Izvor: Blic, 04.Jun.2022, 22:42

SVI RATOVI ZORANE I ĐUKE Stranka ista, stavovi suprotni, a razlozi za svađu svakodnevni: Od Siniše Malog i Bajdena, do slikanja i Kolubare, ali se tu spisak ne završava

Ako je nešto konstanta u srpskoj politici poslednjih godina to je prepucavanje članova Predsedništva SNS-a: Vladimira Đukanovića i Zorane Mihajlovića. Od kada su pre nekoliko godina počeli da se nadgovornjavaju, povodi za javnu raspravu bili su raznorazni: od doktorata Siniše Malog, preko 5. oktobra, čestitke Džou Bajdenu, referenduma, požara u Kolubari, a bude tu i usputnih izjava o najrazličitijim stvarima i postupcima onog drugog... Nekako se sve to, gotovo po pravilu, završi sa prozivkama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.