Napredak sve bliži plej-of zoni, ubedljiv poraz Kolubare

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Okt.2022, 00:30

Napredak sve bliži plej-of zoni, ubedljiv poraz Kolubare

Trinaesto kolo Superlige nastavljeno je večeras utakmicom u Kruševcu, gde je domaći Napredak ubdljivo savladao lazarevačku Kolubaru rezultatom 4:0.
Kruševljani su najveći deo posla odradili već tokom prvog poluvremena kada su postigli čak tri gola.
Gosti su bolje počeli meč, stvorili u uvodnim minutima dve odlične prilike, kada se istakao golman Napretka Nikola Petrić. Kazna za te promašaje Lazarevčane >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je stigla već u 11. minutu kada je Šarić postigao vodeći gol za Napredak. Loše su gosti branili prekide, što je na najbolji način iskoristio Marko Putinčanin, koji je mrežu golmana Stanivukovića tresao u 26. i 33. minutu.
Tada je već pšitanje pobednika bilo rešeno, a da trijumf Napretka bude još ubedljiviji pobrinuo se Bojan Čečarić svojim golom u 88. minutu meča.
Kruševljanima je ovo četvrta pobeda u poslednjih pet mečeva i sada imaju 14 bodova na devetom mestu, a Kolubara je jednu poziciju iznad sa četiri boda više i uz utakmicu više.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.