Perišić pred gostovanje TSC-u: Pauza nam dobro došla, ekipa spremna za popravak rezultata

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2022, 09:57

Perišić pred gostovanje TSC-u: Pauza nam dobro došla, ekipa spremna za popravak rezultata

Surdulički Radnik jedini je tim bez pobede u Superligi i sa svega četiri osvojena boda nalaze se na samom začelju tabele. Nakon dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacija, tim sa juga danas gostuje u Bačkoj Topoli, a trener Dragan Perišić ističe dobar rad na treninzima koji će, kako kaže, doći na naplatu.

Iako je odigrano tek 12. kola, navijači Radnika zabrinuti su zbog trenutnog stanja na tabeli, ali i s obzirom na to da su surdulički tim sa klupe >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ove sezone već predvodila tri trenera. Nimalo lak zadatak neće imati ni nakon reprezentativne pauze, s obzirom da gostuju TSC-u, koji trenutno zauzima visoku 3. poziciju. Novi trener veruje u bolje dane; foto: FK Radnik Surdulica

Oni imaju specifičan stil, pokušavaju da dominiraju. Jedini način za dobar rezultat tamo je disciplina i to da ih udaljimo od našeg gola jer su vrlo opasni u poslednjoj trećini. Napadaju uvek sa 4, 5 igrača, sa puno dubinskih lopti, što je problem za svaku ekipu - kaže Perišić.

Međutim, Perišića raduje i pobeda nad kragujevačkim Radničkim tokom pauze, ali i to što će imati sve igrače na raspologanju.

Spremili smo da kažem ideju i plan za ovaj meč. Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda jer smo svi tu. Kada bi se pogledala tabela oni bi bili apsolutni favoriti, ali mi smo maksimalno motivisani pogotovo posle pobede nad Radničkim. Imamo kvalitetne igrače, očekujem da to i pokažu sutra i da zabeležimo pozitivan rezultat. Rad na treninzima je izvanredan, a on uvek dođe na naplatu - završio je Perišić.

Utakmica na novom stadionu u Bačkoj Topoli igra se u subotu od 15 sati, a dva rivala igrala su već ove sezone na severu Srbije, kada je utakmica završena bez golova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Još jedna pobeda TSC-a u Bačkoj Topoli, Radnik zakucan za dno tabele

Izvor: RTS, 01.Okt.2022

Fudbaleri TSC-a pobedili su u Bačkoj Topoli Radnik 2:1 u utakmici 13. kola Superlige Srbije. Ekipa iz Surdulice ostaje na dnu tabele, bez trijumfa ove sezone. Pobede Voždovca i Napredka. . Radnik je došao u Bačku Topolu sa željom da upiše prvi trijumf i ne bude više...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.