Vukomanović: Mislim da članstvo SPS neće glasati za Vučića

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukomanović: Mislim da članstvo SPS neće glasati za Vučića

Poslanica poslaničke grupe "Nova Srbija - Pokret za spas Srbije" Dijana Vukomanović izjavila je da to što Socijalistička partija Srbije (SPS) na predstojećim predsedničkim izborima nema svog kandidata "ozbiljno ugrožava dugoročni opstanak" stranke.

"SPS u savezništvu i vazalnom odnosu sa Vučićevom partijom gubi identitet i ideologiju, a ovi izbori će da pokažu da gubi pristalice i simpatizere", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je novinarima Vukomanović koja je do skoro bila članica SPS.

Ona je rekla da je predsednik SPS-a Ivica Dačić tražio od članova nešto bez presedana, a to je da glasaju za lidera SNS Aleksandra Vučića.

"To se ne traži od nekog ko je iskusan. To može da se traži od nekog ko je neiskusan, ko nema svoju ideologiju, svoju istoriju. Ja mislim da se članstvo SPS neće odazvati na taj poziv Ivice Dačića", navela je Vukomanović.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Predsednički izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.