Vlada da formira Fond za nedovoljno razvijena područja

Izvor: Beta OMS, 05.Avg.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada da formira Fond za nedovoljno razvijena područja

Predsednik SDA Sandžaka i šef Poslaničke grupe manjine “SDA Sandžaka-PDD” u Skupštini Srbije, Dr Sulejman Ugljanin je na današnjem zasedanju Skupštine izjavio da će poslanici SDA Sandžaka podržati kandidaturu Dušana Vujovića za novog Ministra finansija. Predsednik Ugljanin je još jednom napomenuo da Vlada Srbije mora mnogo više pažnje posvetiti nedovoljno razvijenim područjima, među kojima su i opštine iz Sandžaka. Dr Ugljanin je rekao da je nakon majskih poplava broj ugroženih opština u Srbiji sada mnogo veći.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Vlada da formira Fond za nedovoljno razvijena područja

Izvor: SandzakPress.net, 05.Avg.2014

Novi Pazar – Predsjednik SDA Sandžaka i šef Poslaničke grupe manjine “SDA Sandžaka-PDD” u Skupštini Srbije, Dr Sulejman Ugljanin je na današnjem zasjedanju Skupštine izjavio da će poslanici SDA Sandžaka podržati kandidaturu Dušana Vujovića za novog Ministra finansija. Predsjednik Ugljanin...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.